Apr 23, 2011

1st Gathering Of Catalyst

Wah-wah..rase seronok sangat ok hari ni..
walaupun pagi-pagi rase liat nak bangun pagi tadi (al maklumla..hari cuti..hehe) tetapi gagahkan diri jugak bangun perkara wajib haruslah di tunaikan dahulu...solat subuh then im must to attend event 1st gathering with Catalyst Family at Nilai..
very excited ok..yola..nak jumpe ngan mereka-mereka yang biasenye aku dok lihat pic2 mereka di alam maya..then nak jumpe secara empat mata..x ke ko teruje..tol x?? sila hangguk kapla..hik2

untuk 1st gathering ni..
banyak info yang kami dapat and sharing sesame sendiri mengenai produk-produk catalyst ni..
antara produk-produk Catalyst is..

VCO Softgel
Collagen
Fiber Drink
Mindstar
Hair Treatment

dan kami juga dapat berkenalan sesama kami dengan lebih dekat lagi..
alhamdulillah..semuanye berjalan dengan lancar..
dan aku mendapat kawan baru..iaitu Kak Mimi yaww..
nice to meet you...akak ni sangat sumel ok and cun..hik2..
malas da nak celoteh-celoteh..
jom layan gamabr ok..

ni la Kak Mimi..cute kan die.beliau adalah stokis area Kota Damansara

yang ini plak bersama Kak Eazy..cute jugak kan die..
comey giler biler jumpe face to face..

bersama pemilik ayunar..kalau nak beli shawl or inner santek2..klik SINI..

semuanye cantik-cantik and cute-cute belaka..pic ramai-ramai xde la plak..
jangan sedeh2 ye..
hope dapat jumpe lagi di event yang akan datang..
insyallah..=)

3 comments:

mimie said...

uit macam kenal pict first tu,haha!

eintanliana said...

hahaha..mmg muke anda..mstila kenal..hik2

eintanliana said...
This comment has been removed by the author.