Apr 14, 2011

Bihun Sup adalah kegemaran

Sekarang ni..kalau tengahari..
memang da bosan makan nasi...asek-asek lauk yang sama..
pastu perut sebu..pastu rase ngantok..
rase fed up je..haha..(nak makan pun boleh fed up kan)
so sekarang bihun sup ayam da menjadi kegemaran aku di tengah hari ok..
sampaikan orang opis aku pun da taw favret terbaru aku ni ha..macam da paham-paham je..
sebab ape da jadi fevret??
sebabnye...sedap kot...lagi-lagi tang sambal die..menawan kalbu ok..
lagi best kalau terserempak dengan klon Hafiz AF versi kurus tuh..
rase nak dok lame-lame je kat situ..ahaks..
sekadar cucian mata di tengahari ye kawan-kawan...haha

2 comments:

Ms. Mazura said...

oik patut la ajak sy mkn kat kedai sup tiap2 ari... nk tgk seseorg... x cakap pn.

eintanliana said...

haha..taw x pew..