Sep 30, 2011

Makcik Cleaner itu

Serius ade sorang makcik cleaner kat office aku ni..
muka dia sangat menyeramkan...bila terserempak dengan die je rasa lain macam taw tak taw nak gambarkan macam mana tapi perasaan aku memang rase seram...
makcik ni org dari Surabaya...actualy memang kerap sangat la terserempak..setiap kali lau p toilet mesti jumpe makcik ni...hari tu penah tertinggal cincin dalam toilet...aku patah balik and aku nampak die baru kuar dari toilet...tgk kat tangan die cam ade cincin aku tu then tanyela ada nampak ke tak cincin aku?die geleng-geleng kepala..ape lagi ..aku kecoh la kat office dok tanye dorang ade jumpe ke tak..sekali aku balik tempat aku..cincin tu ade atas meja..peliks betol la..
lagi satu makcik ni suka tanya "dik-dik sekarang jam pukul berapa?" aku pun jawab la dengan tiada perasaan yang tiada bersangka buruk..

kenapa pelik and menyeramkan eh dia tu??

3 comments:

ubi said...

hahaha..tanye die face to face..solat isya' bape rakaat?..

ety piah radzi said...

try kau azan kat telinga acik clearner tuh. kalo lari tu paham2 la k :) hehehehe

Fadz Lyana said...

SAPA INTAN???