Oct 10, 2011

Pengganti

Assalammualaikum...

bermula dengan minggu baru dan hari ni pula merupakan Birthday aku..and nak wish pada diri sendiri dulu..HAPPY BIRTHDAY TO ME...and now genap aku 22 Tahun..still muda lagi ok..dan di office ni aku adalah yang termuda sekali and amat manja (perasan sendiri ajew..hik2)sila say Wow hahaha...mengharapakan dan berusha untuk berjaya dalam hidup yang akan di tempuhi...entah sampai bila..=)

Untuk ketika ini, yang datang pasti akan pergi menjadi lumrah kehidupan..
seperti juga di dalam Unit aku, seorang daripada kami telah menamatkan perkhidmatannya di sini...coz sudah sampai umur pencenye..masih teringat-ingat nasi lemak En Anuar..huhu..ahaks..
aku berusaha untuk meng take over kerja kerja-kerja beliau untuk sementara waktu..
tapi Alhamdulillah hari ni pengganti En Anuar was coming and banyak mende yang aku kene briefkan kat die..da macam Cikgu la pulak..hope he understand ape yang aku memopet darit adi..haha..
Welcome En Shahrin to Joint Our Team..=)

kepada Abg Izman hope cepat sembuh...Amin..
Kepada anjing yang melanggar..watch out..laen kali nak melintas tengok la kiri kanan dulu..tak pasal-pasal my frenz excident..

2 comments:

N i e Z a said...

eppy bestday dik..cntik no trkh lahir erk..1010..hehehhe

eintanliana said...

thanks..=)