Dec 5, 2011

Friends Wedding

Yesterdy, was a great day..dengan kata lain,
momen paling bermakna buat kawan seangkatan aku kat office ni..
Congrets to him cuz telah menamatkan zaman bujangnye dengan mengahwini seorang isteri yang sangat-sangat cantik..so beautiful..=)
feel lucky cuz dapat sama-sama meraikkan hari bahagia mereka.
Wedding ni ada 2 pasang pengantin..sama padan, sama cantik.tapi sayang tak dapat snap gambar adik membe aku ni..memang cun giler..huhu..
masa nak ke kenduri diea..kami naik buggy..memang stylo giler..(xdapat amik gambar mase naik buggy)

jom tengok gambar jela wokeeiii...



sangat cun okehh...kaler die aku suka giler..lembut je mata memandang..hiks.buat macam ala-ala dalam taman,and makanan die best giler..ada kambing goler, Char kuay tiaw, aiskrim and nasi arab..cool giler..

 masa pergi wedding ni aku tumpang abg zul and lepak kat belakang dengan anak die..zara membebel ape pun aku tak taw..tapi layan kan ajew..siap main makeup-makeup..so hasilnye kat bawah ni..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
mulot da merah berkilat pakai lipstik..haha..cumel giler..

ok tu je..bai..=P

3 comments:

wanie wonek said...

cantik warna baju pengantin tu. peach + pink. cantik2

liena said...

waaaaaaahh. hehehe.

nor_asna said...

best ye.......