Apr 30, 2012

dua hari

Selama cuti dua hari yang lepas, menghabiskan masa bersama tersayang..
tujuan utama adalah ambil calculator yang baru di beli untuk kerja-kerja surveyor..
tercapai jugak hasrat die...and kebetulan pulak kami pakai kaler baju sama...putih bersih...sama dengan my new car...ceeewwaaahhh...
(jalan ke KL tak jem plak masa tu...peliks giler..huhu)
Alhamdulillah dengan rezeki yang diperolehi...

 sambil-sambil tunggu my car kene mandi...lepak kat kedai makan and die menghadap calculator ...bosan giler..and secara tak langsung aku pun belajar sekali macam mana nak guna calculator tu..

 pakcik yang semangat nak tolong kilat kan cermin kereta ...kat tepi tasik Pullman..sangat rajin yer

me in car...OTW mau p makan Dominos Pizza...wakaka..
kekenyangan and belajar calculator lagi...bohsaaannnnnnnnnn

then keesokanya pulak..berjumpa lagi...otw dia nak balik JB..
singgah dating sekejap makan char kuew tiaw...sedap giler sampai 2x tambah...bukan aku tapi dia yang tambah...maklumla...tong bosau..huhu.

And Sambil tu gak tunggu makcik lina and bakal tunang dia lambat giler...cuz nak balik sekali ke JB...

me and him..muka kekenyangan lepas makan 2 pinggan Char kuew tiaw..huhu
opss ada pimple la plak kat muke..penyeri keyhh..hakhakhak.


me and makcik liena...

lepas ni jumpe lagi la kita ye...Insyallah,...

k bai.

1 comment:

Kesuma Angsana said...

so sweet both of u!