Mar 21, 2013

Update

Salam,,

hye!! rasenye da lama tak update blog ni...opss bukan rase je...tapi memang da lama sangat tak update...ni akibat ketandusan idea and tak tahu nak karang cerita apa...haha..

sekarang ni just rajin blog walking and usha-usha blog B2B...nak ambil ideaa katekan...
tinggal lagi 2 bulan je for my big day...
persiapan around 75% and rasanya takde la rase terkocoh-kocoh buat persiapan still under control..

bulan ni pulak every weekand penuh dengan kenduri kawen...and rasenye tahun ni tahun mengawan kot...haha
sebab ramai sepupu and kawan-kawan aku yang bakal menamatkan zaman bujang dis year..and aku pun terlibat sama..haha..seru da sampaikan..jalan je la..huhu


oklah jumpa di next entry okay. =)

2 comments:

YaNa Yassin said...

ehemmm,.. sama lah, ramai jugak kawan YY kawin tahun nie :)

muncitzzz =) said...

yeke?huhu...tu la..masing2 da smpi seru..hhehehe