Apr 17, 2014

Anugerah terindah 2014

Assalamualaikum. ...

Lama rasanya tak post entry kat blog yang terabai ni...maaf ye. :-)

Just nak beritahu..sekarang ni my family is getting bigger cuz ada orang baru yang hadir dalam kehidupan aku dan suami..dat is my son...Muhammad Adam Zhafran yang lahir kedunia on 7 March 2014 kat kpmc kajang , tepat on due date yang doctor bagi genap 40weeks, pandai anak mama ni keluar kalau tak kesian kat baba tak dapat lepak dengan kamu lelama. Akhirnya merasa jugak aku sakit bersalin tu macam mana is was awesome and tak dapat nak di gambarkan and alhamdulillah semuanya selamat and sihat.

Now da sebulan lebih da usia adam and ada lagi 4 hari nak abes pantang...lepas ni boleh pergi shopping and hang out cuci mata...bila adam da besa sikit boleh la bawak adam jenjalan sekali..yehuu

Adam dengan baba, masa ni kat hospital lagi baru je usia 1 hari

Adam usia 40 hari. Makin comel..gewram mama taw.

Nanti aku update lagi ye..insyallah. . :-)

1 comment:

Muhammed Farhan Basirun said...

Sy rindu adam la.. lmbtnye nk lek tanah air... hrmm......