Jan 29, 2011

Akhirnya..

So semalam tepat jam 12 tengahari..
penyampaiaan hadiah yang tidak sabar-sabar di tunggu oleh staff-staff kat opis ni pun berlangsung..
haha..memang kelakarla bile tengok muke sorang-sorang bile dorang bukak hadiah masing-masing..
macam-macam rupe hadiah yang kami dapat..
sape yang bertuah tuh..dapat la hadiah yang bes-bess...bole senyum lebar-lebar
kalau tak bernasib baik..kne la wat-wat muke ceria ye..huhu
lagi pun bende ni juz untuk suka-suka bagi menghilangkan tension bekerja la katakan..

dan aku dapat ape nak taw?
jeng.jeng.jeng...
aku dapat 2 buah buku..1 Novel dan 1 lagi buku Motivasi tentang cinta..
and yang xku sangka-sangka...yang bagi hadiah ni plak adalah Kak Zam ...
yela..mase p beli adiah tuh..da la beli same-same..
yang Kak Zura pun satu..pandai betol die simpan rahsia xmo bitaw aku sape yang bagi..
Neway aku suke sangat ngan buku tu..thanks Kak Zam (kak zam pun sebenarnye gila novel taw)



So akak-akak kat opis ni da amek nombor giliran kat aku nk bace novel tuh..
bole bace..nanti saya tetapkan kadar sewanye ye..
hehe

2 comments:

Khumaera Ismail said...

waa..suke bace novel wa? =)

eintanliana said...

yup memang suke..lagi-lagi kalu dapat novel free kan..huhu