Jan 18, 2011

Hari yang indah ker?

Semalam adalah hari yang agak indah/best la kot bg aku..
coz tak masuk opis pun kan..memang sangat la indah ye..
ni kerana aku dan sekutu2 pegi lawatan ke kilang macam hantar rombongan pengantin...
berderet-deret kereta berkonvoi kat highway ke Senawang..
syok tuh..sebab berkonvoi kan..haha

disertai dengan konsultan, PLUS dan PROPEL
pepagi lagi da memeriahkan jalan-jalan kt Senawang tuh..
kilang MACCAFERI menjadi serbuan kami utk melihat produk yang mereka hasilkan untuk maintenance slope

       punye la ramaikan yang folow lawatan ni..and xboleh amek pic banyak-banyak coz nanti kene saman 1juta woo..haha

Selepas habis lawatan ape lagi..lunch time kami lunch kat Royal Bintang, Seremban
hamek ko semua makan tak ingat coz dapat mkn mewah kan..sampi pic pun tak sempat nak amek taw.
haha...sampai 4 round ko..teror tak??(sambil angkat kening)

pas habes melantak ape lagi..da alang-alang kol 3 lebih..baik la merayaps kan..
hehe..tapi kami merayap tempat-tempat pencinta alam sekitar..
bukan tempat yang tak elok ok..

so kami ke ladang ternakan lembu susu sahabat kami di Sepang..
sangat syok ok...
bertuah la sebb dapat join and dapat susu segar free..
bes tuh..sodap ko taw..
ni adelah anak-anak lembu..macam amek pic kapel nga dating ok..huhu
 tu dia anak lombu nga menyusu..hehe

dan ini adalah susu segar ye..utk diminum ok..sangat-sangat fresh ok..
aku tambah milo bagi rase UMPHHH!!!..
susu segar adalah baik untuk kesihatan juga taw..
nak RASA?p beli sendiri la..=P

1 comment:

lienahamdan said...

macam kenal je cawan biru tuh..
wink wink