Mar 24, 2011

Rancangan Ilmiah-Tanyalah Ustaz

Setiap pagi adalah harus mata,telinga dan segalanya di jamahkan dengan benda-benda yang baik-baik..
serta memberi manfaat sementara masih hidup ini..
so pagi-pagi lagi tadi..kemalasan nak bangun melanda diri..huhu..almaklum la...pagi-pagi lagi da hujan..memang time sodap la tdo..
tapi memikirkan ade tanggungjawab lain yang perlu di laksanakan..gagahkan la jugak diri ni bangun..

so kat rumah..setiap pagi adalah wajib tepat kol 7 pagi bukak Chanel TV9
tengok rancangan Tanyalah Ustaz..
sangat bermanfaat dan sangat-sangat la bagus ade rancangan yang berfaedah macam ni..
macam-macam isu yang di bincangkan..
bagi yang malas nak ke surau ataupun yang sangat-sangat bizi..
pagi-pagi tu..bukak la rancangan ni..sekurang-kurangnye..
bertambah la ilmu agama dalam jiwa..



aku paling suke dengar ceramah yang di sampaikan oleh Uztaz Hasrin..macam pagi tadi..turn beliau pulak..
sangat seronok dengan cara penyampaianye..
tak rase bosan langsung..rase sangat-sangat seronok nak dengar and very enjoy..
dalam penyampaiannye tak sah kalau xde aluanan irama ala-ala hindustaniheyy..

ni la ustaz nye..penyampaian yang bersahaja dan menceriakan 

2 comments:

Asma Ahmad said...

klu stgah ustz 2 siyes jew bowink gler... :p

eintanliana said...

yup betol tuh..huhu