Mar 23, 2011

Testimoni VCO Softgel Catalyst

Haloo...
hari ni rase ceria sangat-sangat walaupun dalam keadaan hati gundah gulana..hehe
neway..aku nak berkongsi pengalaman setelah genap sebulan aku menggunakan VCO Catalyst ni..
masa mula-mula nak dapat..sangat teruja ok..bukan ape..xsabar nak mencuba dan merasainye..
ok pada minggu yang pertama..xde ape-ape perubahan lagi..
then masuk minggu kedua aku da merasakkan perubahannye...




ape perubahan yang aku alami??

  • ok...setiap hari sekarang ni..wajib aku akan membuang ayaq besaq..dan badan akan menjadi ringan..wat keje pun cargas saje...and aku kelihatan ceria sahaja..
  • satu lagi walaupun muke aku xde masalah jerawat..muke aku makin gebu dan licin..lagi-lagi kat tang hidung tuh..rase licin giler taw..sangat-sangat suke dengan perubahan ni
  • nafsu makan aku?haha...makin naik..yela aku ni kan kurus..nak kate kurus..xde la kurus melidi sangat tapi kurus la jugak..and naik 2kg taw-taw
  • and sekarang jerawat aku pun naik jugak..dekat-dekat hujung bulan ni...tp i xrisau sangat..coz ni adelah proses Detox ye..so aku kene minum air kosong/suam banyak-banykla..hehe 
so sekarang ni family aku, my boy serta sahabat baik pun da menggunakan VCO Catalyst ni..
nak tahu kebaikkan VCO ni??jom scroll ke bawah lagi..



Untuk kegunaan luaran :
1 . Dapat membantu mengurangkan berat badan .
2 . Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
3 . Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
4. Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
5. Mengatasi masalah kulit berminyak

Untuk kegunaan dalaman :
1 . Mencegah risiko penyakit jantung&kadar kolestrol yg tinggi
2 . Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
3 . Melegakan pernafasan
4 . Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
5 . Mengurangkan keadaan mudah lapar
6. Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
7. Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri



Melegakan pernafasan - Mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong
*Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil – Menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas serta membuang toksik melalui najis
*Meningkatkan kadar metabolisme pada seluruh sel tubuh – Minyak kelapa dara akan diserap terus sebagai komponen tenaga dalam badan. Badan anda akan terasa lebih ringan dan bertenaga.
*Di dalam usus kecil dan usus besar, ia memusnah organisma perosak seperti virus, bacteria, seperti virus,bacteria,kulat dan protozoa(cacing). Oleh itu, penghadaman akan mencapai tahap maksimum.
*Mengurangkan keadaan mudah lapar – bila penghadaman mencapai tahap maksimum, tubuh mendapat lebih khasiat dan tenaga. Oleh itu berat badan terkawal (anda tidak perlu makan banyak dan kerap,ia dapat mengawal nafsu makan secara automatik)
*Mengurangkan kandungan lemak badan – berat badan akan turun mengikut kesesuaian tubuh badan seseorang
*Mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi – mengelakkan terbentuknya plak pada saluran darah terutama saluran yang berhubungan dengan jantung
*Mempercepatkan penggantian sel-sel mati dengan yang baru – mengembalikan keanjalan, dan kelembutan kulit.


credit to Kak Eazy yer..=)..
sedikit sebanyak ni dapat aku kongsi pada kamu orang semua selama sebulan aku amalkan makan VCO ni..
harganye hanya RM39.90 
postage RM5.00 bagi semenanjung

dan sekarang ni saya suda menjadi agen rasmi..so sesiapa yang berminat untuk mencuba produk ni...boleh terus hubungi saya melalui email eintanliana@yahoo.com

(bagi yang tinggal berdekatan dengan sungai besi,KL or Cheras boleh amek direct dengan aku)


4 comments:

ctzainal said...

sg besi kat area mana?berminat nak order :)

eintanliana said...

area bndr tasik selatan..=)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

saya baru hari ni try makan VCO

Ainn Adora said...

wahhh ni tak sabar nak cuba vco ni..huhu