May 3, 2011

perjalanan bersama

Perjalanan kali ni..adelah ke Alamanda je..sebab xtahu nak kemana da..
lagipun nak tgk2 kasut kat Al ikhsan..p la mengusha2 kejap..
aktiviti pastu..adelah karoke..haha..perjumpaan yg singkat tetapi happening bagi aku..
karoke sampai xde sore..macam hampeh jew..
muke ceria..tapi pic aku terselit sedikit ok..hak2

pastu the next day..xrancang pun nak jumpe..
si pokcik ni lambat sgt beli tiket..sampai da habes..padan muke kamu
seb baikla tiket ke kl ade and kl ke segamat ade..
kalau tak..xdapat balik la..
saje jew la tu nak jumpe aku lagi..hak3 (perasan di situ)

muke poyo di Food Court TBS..makan gune kad ok..sangat kelas gitu..

Ok 1st time aku masuk TBS adelah teruje di situ..sangat besar macam Airport..
sangat sejuk..sangat besar..sangat kemas..parking free and banyak lagi la.. 
nak lepak-lepak kat situ..ok jugak..banyak kedai-kedai..so sape-sape yang nak ke selatan tanah air..
naik la bas kat sini..banyak kemudahan..dekat dengan STAR LRT, ERT dan Komuter..
sonang je nak bergerak..yaww

2 comments:

liena said...

muke ko makin tembammm. i like. haha

eintanliana said...

siotan...tu namenye bahagia..hak2