May 26, 2011

WOW Hi-Tea..

Semalam adelah beramai-ramai ke The Gardens Red BOx ...(teruje sebab 1st time) Hi-Tea include Dinner kat sane twos...terbahekkk
adelah seronok kerana menjadi orang yg pertama sampai dan bantai Karok habis-habisan dulu..muahaha..
rase suara aku cam best la plak bile karok kat sini..merdu giler...hak2..muntohhh..mane tak nye..speaker sampai empat..memang pekak la telinge kaw..haha
seramai 30 orang ataupun lebih kot yang join untuk event ni..booking satu bilik yang bosau..siap kau leh menari-nari dalam tuh...apekah??hahaha..
bernaseb baik dapat karok dulu...yela..ramai kot yang p...nak kene tunggu turn..memang tak la dapat..hak3..
ex big bos aku sore boleh tahan beb..terjatuh cinte sekejap time die nyanyi...huhu

malas nak story bebanyak
jom la tgk je gambar ok..huhu....zzzzzzaaaasssss
*
*
*
*
sebelom masok harusss bergambar dulu..yuhuuu

mereka-mereka yang seronok-ronok

ok nampak tak lirik lagu tuh??lagu CINTA beb..jadi Kris Dayanti sekejap..hak2

Nyum-nyum..makan sodap2...huhu..makan la byk mane kaw nak..
buffet la katekan...bukan kata kau ok..hahaa

Dak Nana ni makan jewk..hak3

Ok orang yang semangat bile sampai depan registration...huk2

p/s: gambar diatas adelah ketika org yang 30 orang tuh tak sampai lagi..hak2..teruja bukan?? =)

2 comments:

Fadz Lyana said...

bestnyerr..nape leh xtau nie....xper..peh nie wat lagi ehhh..nak itutt gakkk beronok ronok...

eintanliana said...

huhu...bole2..yela akk x coming opis..cam na mau habaq??huhu