Jun 30, 2011

Saya/Aku/I join Contest The Best Picture of Me :) "

Halalooo..
da lama tak kene tag..so today 30 June 2011 adalah hari bertuah aku...
hak.hak..contest dia cam best je..
thanks to Sabrina Azhar.. coz sudi men-tag-kan aku yang cool ni (padahal teruje nokss)huhu
aku kene ikot syarat-syarat yang telah di syaratkan oleh owner contest ni..Engku Sofea... 

firstly.....


haruslah letak banner owner contest ni..sila klik gambar diatas untuk keterangan lanjutan..huhu

so aku nak pertaruhkan pic ini...


kenapa aku letak pic ni?sebab bagi aku..
gambar ni adalah gambar yang best and terbaik bagi aku..and 1st time wat shooting and 1st time aku
pakai tudung ala-ala Hana Tajima ni..rasa macam ok and cun je..hik-hik..(perasan sudah)
padanan warna yang aku pakai macam colourful sangat-sangat..betol tak??hehe

so aku rasa-rasa nak tag...

4 comments:

Maya Lisa said...

good luck sayang yeee ~~~

cik^syera said...

hehe good luck! ;)
seyesly,,kreatif nih!
kat kereta api lama eh??waaa,,,,kagum2!

kaseh suchi said...

cun nyerrr

GL;p

Cik Zety said...

tahniah dapat top 20! & gudluck too :)