Jul 14, 2011

Innalillah..

Salam..

pagi ni di mulakan dengan penuh keinsafan..

sebab Lebuhraya Besaraya tak pernah-pernah jam dari Sungai Besi...

entah kenapa pagi ni jam giler...

dalam hati berkata..pasti ada kemalangan yang menjadi punca kesesakkan ni..

tekaan aku tepat sekali..sebujur tubuh kaku diatas jalan raya..dikerumuni orang ramai dan dikawal petugas lalulintas..

tubuh yang kaku itu seorang lelaki lengkap berjaket serta pemakaian safety yang lengkap...

yang menunggang motorsikal berkuasa besar.merempuh motorsikal kapcai yang men cross jalan untuk keseberang  jalan..(yang mencross ni cedera ringan)

tidak dapat mengelak kuasa tuhan...riwayatnya tamat dan ternoktah pada pagi ini..


walaupun aku tidak mengenalinya
aku doakan semoga rohnya di tempatkan dikalangan orang-orang yang beriman...AMINN

2 comments:

ctzainal said...

innalillah..accident tu depan flat sy.pg td masa kuar rumah terkejut tgk jam teruk..huhu.. ;(

eintanliana said...

yeke?erm..tu la masa nak pergi kerja td..seram sejuk lalu kat situ..