Jul 15, 2011

Medical Check Up

Salam..

hari jumaat yang sejuk ni..terasa malas la pulak..
tapi gagahkan diri untuk menjadi rajin..

perancangan untuk hari ni adelah buat medical check up kat TDMC..

lepas hujan da agak-agak berhenti..terus pecut pergi TDMC..takut ramai orang kan..

padahal dalam hati cam cuak sikit..sebab selalu kalau pergi check up..
ada yang meneman..tapi kali ni pergi check up sorang-sorang..AKU SUDAH BESAR sekarang ni..aku kena terima hakikat tuh..huhu..

Sampai je..alhamdulillah tak ramai orang dan sangat sekejap aje process nye..

suke sangat..tapi time nak kene amek darah tu yang cam cuak sebab nampak jarum..

gagahkan la jugak diri ni..dengan tidak melihat jarum tuh..aiya...naseb baik itu sista pandai amek darah..

dan sekarang ni tangan belah kanan rasa lenguh dan sakit..

mood: lega dapat setelkan medical check up tuh..hoyyyeekk..=)

2 comments:

nur diana rozali said...

huk3..aku da telek blog ko ritu *malu..he3..tgedik plak =)

eintanliana said...

elen..poyo je kaw kan..huk2