Oct 18, 2011

Kenangan Lama

dulu masa sekolah menengah rendah da mula tahu communication melalui email..hebatkan??
and aku hanya taw email Yahoo jew..Gmail ape semua memang tak tahu menahu coz dulu adalah budak nerd and tak didedahkan dengan komunikasi di alam maya..ceewwaahhh
tadi dok belek email-email lama rasa kelakar la pulak ayat yang aku guna dengan ex aku dulu..
sememangnya kebudak-budakkan..ahahaha..
tengok bertapa canggihnye aku dulu bercinta main email ok cinta dialam siber tapi bercinta dengan budak satu sekolah je  pun..poyo je macamla duduk jauh sangat..padahal hari-hari teserempak tapi tak tegur..(sebab masa tu aku pemalu giler) and sebab dia yang ngorat aku dulu..hehe aku takdenye guna SMS ni sebab dulu kecik-kecik mana boleh pakai handphonekan..guna telefon rumah je la bergayut berjam-jam...
email tu buat aku senyum sorang-sorang sekarang by the way DIA da kahwin and da ada anak pun..huhu..
tak sangka di mendahului aku..ciss..(bb jom kawen cepat!!huhu)

p/s: bb jgn jeles taw..bb tetap di hati..hehe

1 comment:

Gen2Merah said...

ehehehe.. kenangan lama kan.. dulu pun saya suka cari awek pakai emel.. Gulu pakai Hotmail.. ehehe