Oct 17, 2011

Genting Kota Keriangan

Assalamualaikum...

seperti biasa entry pembukaan minggu ini..menceritakan aktiviti yang sempat dilakukan 2 hari bercuti...
biasala..akan digunakan masa yang ada sebaik mungkin.
so kali ni hang out bersama rakan ataupun sahabat ketika zaman belajar di Politeknik dulu..hanya 4 orang yang dapat memeriahkan suasana sabtu lalu, kepada Liena dan Nad anda jangan bersedih ok..ade mase korang bercuti nanti kita plan pergi mana-mana ok..tapi aku tak janji (ibarat janji seorang ibu kepada anaknye kerana menjaga hati..muahaha)...sabar yea..hehe..

permulaan pagi Sabtu adalah indah + tak berapa nak indah sebab lena aku terjaga dalam kekejutan entah dari siapa..dan indah kerana akan bertemu sahabat untuk meraikan perjumpaan yang jarang-jarang berlaku..
seawal pagi telah menggerakkan diri yang malas ke stesen LRT dan kene transit kat Masjid Jamek..memang malas giler coz kene menunggu train 2 kali..menyampah..tapi apa yang membuatkan aku kagum..bila menaiki LRT Putra memang sangat Wow!!! da lame giler tak naik sekali naik perubahan yang begitu mendadak yang ak dapat lihat dari  segi service and semua didalamnye adalah baru 

Sampai distesen Gombak tiket adalah habis..so hanya beli tiket package ke genting dan tiket bas pulang..so untuk naik ke atas adalah menaiki Estima..kelas gitu..haha..
so jom kita layan gambar ajew ok
*
*
*
*
*
 semua bajet model..lepas puas nak roller coaster..and sambil tunggu Amalina meroyan dalam roller coaster sbb dia dapat naik after kteorang selepas di halau oleh bonzer bajet hot...hikss

 yang ni masa main kat sungai rejang memang basah habes and syok giler..si wae yang menjadi pakwe aku hari itu..'hai sayang'..hahahaha thanks sebab peluk erat-erat..gelikksss..hahaha

..bajet sesat la kunun..bergambar dalam hujan so sweet saje nak bagi aku demam...muke pasrah jew..sebab kene paksa bediri interprem nak cukupkan korum...*tipu..haha

muka ceria walaupun keadaan sebenarnye tak berapa nak sehat..menahan sakit kepala yang maha dasat tapi hidup kene hipokrit kat sini..huhu

di dalam skyway..ak sangat teruja and gayat gilerks..tapi beranikan diri sajerk..dorang siap bole menari-nari dalam ni memang begalak habes dengan aku...tapi tak heran akukan berani..ahahaha

percutian yang sangat seronok even badan tak berapa nak best..thanks to all kerana sudi meluangkan masa bersama-sama..nanti kita pergi tempat lain ok..=)

3 comments:

wanie wonek said...

saya pun pergi hari sabtu gak. xnmpk awak pun. hehehe ..

nor_asna said...

kfine intan fine!!! kate g sunway!!,,huhh!!

eintanliana said...

nan weyh..perancangan bertukar last minute kowt