Dec 16, 2012

Chef Pebret

Hye dan Assalamualaikum...

da lama rasanya aku tak update velog ni di hujung minggu..biasanya update time weekdays kat opis..(curik-curik masa)...neway..kejayaan menghapdet hari ni aku kena ucap terima kasih kat Abg Mad sebab sudi repair laptop zaman kaduk aku ni tanpa sebarang cas perkhidmatan..sooooo sweett la sebab tak kena bayar...tapi aku hangin dengan line Celcom kat area umah aku ni camm hareemmm...walaupun rumah kat tengah bandar KL line asek on off je...rugi aku bayar bulan-bulan..cisss

ha...bergini..hujung minggu adalah masa nonton televisyen ya...so channel pebret aku and wajib aku tengok is afc 703...aku ni minat la jugak masak memasak ni..tapi rajinye idakk la sangat...kena tunggu mood datang time tu memang heaven la..pada siapa-siapa yang dapat rasa masakkan aku yang very limited tuh..(bajet sedap sgt je ..)..sebab jarang sekali ya aku ni mau masak..kalau masak suka masak yang resepi ikut suka aku...hahaha

      kalau channel 703 tu ade rancangan Anna Olson..memang sapa pun tak leh kacau aku untuk nonton ya..sebab suka sekali sama itu Anna..muka sangat ke ibuan..ok 1st time aku tengok muka minah saleh ada ala-ala ke ibuan..rancangan Anna Olson ni ada dua taw...satu.Fresh with Anna Olson dan satu lagi Baked with Anna Olson....dua-dua best sebab cara penyampaian dia aku suka..pastu dia wat simple je..and lawa giloks dia punya presentation..simple and nice..


source from Google

She is guru masakkan dalam tv yang best..pastu dia suka senyum tu yang i jatuh chenta ni..hahaha

-end-

2 comments:

N i e Z a said...

tak penah dpt lg nak tgk channel 703 ni...klu dok depan tv..anak asyik nak suh bka channel katun jer..hehhee

muncitzzz =) said...

yeke?rugi la...best taw dpt tgk..hehe..pastu terus semangat nak masak..wakaka