Dec 13, 2012

Family Day Triple C and Friends

Ini cerita sabtu dan Ahad lepas..baru berkesempatan untuk menghapdet story on that day...
anyway..family day ni da rancang lama..tp asek tak jadi je atas faktor-faktor yang tak dapat di elakkan...akhirnye 8/12/12 jadi jugakla walaupun bos kesayangan tak dapat join sebab tengah menunggu hari kan..

Family day tu kiteorang buat kat Glory Beach Resort, Port Dickson...pergi 13 keluarga...ada game tapi tak banyak sebab kiteorang pergi 2 hari 1 malam je...jom la tengok gambar je la yerk..malas mau taip banyak-banyak..kang ayt ke laut je...haha

 ni adalah 1st game kiteorang maen hari tu..."jom main puzzle" ni group family aku...dapat no 4 okay..dapatla hamper sebijik..susah gak puzzle yg kak Akma wat agak mencabar jugak lew..huhu

 juara ular...tp adik den yang monang..hebaq mung ni...hehehe


 yang kat atas ni aku and kak akma jadi juri untuk soalan am and IQ..susah jugak soalan yang aku bagi kat mereka ni..haha..

 geng para wanita...tengah memotong sayur


 kita ada BBQ okay..huhu

 penyampaian hadiah bagi para pemenang..huhu

time ni tengah bagi soalan teka-teki..budak-budak sampai duduk kat depan sebab nak menjawab ni sbb hadiah dia syiokk


ha ni gambar sebelum balik...ramai lagi yang tak interprem ni..hahaha

sangat happening...
next year nak buat kat mana pulak ye???...=)

4 comments:

N i e Z a said...

sedap tgk bbq tu... :)

muncitzzz =) said...

kan??banyakk giler..berlebih2..huhu

liena said...

ohhh makteh ku interprem jugak. hehe.

muncitzzz =) said...

mestila..haha