Apr 11, 2013

Friends Wedding

Assalamualaikum,

bulan lepas setiap minggu penuh dengan walimatulurus..
and kawan-kawan aku pun turut serta mengadakan walimatulurus..memang meriah sangat-sangat sebab tiap-tiap minggu aku kena attend kenduri kawen 1st week kenduri jiran aku...2nd week kenduri kazen aku kat Jempol..3rd week kenduri Abg angkat aku dan member aku Ain Johanna...selamat sudah masuk group bini orang..hehe...4th week kenduri kawan aku jugak Azyati...and last is awal bulan 4 member PLKN aku Ila merangkap member baik aku plak yang kawen ..berturut ok...memang lotih mak bulan lepas taw..hehe

Jom la tengok gambar dorang ni kawen..



24.3.13 - Ain Johanna [Raub]


30.30.13 - Azyati [Ampang]


7/4/2013 - Fazila [ Sentul ] 
- kat kenduri Ila aku merangkap pengapit serta PA dia untuk 2 hari..letih giler okay...


Selamat Pengantin Baru kat Uollssss...

lepas ni tunggu turn aku pulak ye..hehe

42 Days to go....


2 comments:

Nurul Nadila said...

wa tak lame dah tu weyh.amacam preparation?ok?

muncitzzz =) said...

huhu...tu la...preparation semuanye okay...hehe